Community Abonneren
×

Ondersteuner Thuis geeft cliënten én wijkverpleging energie

Hoe kun je kwetsbare ouderen langer zelfstandig thuis laten wonen zonder dat hiervoor extra zorgpersoneel nodig is? Zorgorganisatie Thebe krijgt het voor elkaar door de inzet van Ondersteuners Thuis. Bovendien vermindert deze aanvullende hulp de belasting van de wijkverpleegkundige.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

  1. Home-instead werkt al langer op vrijwel dezelfde manier met zog. care-givers. Hele goede ervaring mee. Hierdoor heeft mijn moeder met dementie nog een aantal jaren thuis kunnen wonen. Zij verzorgden haar, bleven bij de maaltijden, bereiden evt. de maaltijd, gingen met haar op pad, evt. mee naar ziekenhuis of huisarts (hebben we geen gebruik van gemaakt). Het is dus niet zo nieuw als dit artikel wil laten geloven.

Comments are closed.