Community Abonneren
×

Download hier het Integraal Zorgakkoord

De ondertekenende partijen van het Integraal Zorgakkoord willen volop en in de breedte van alle aspecten en terreinen van de zorg inzetten op passende zorg. Passende zorg is waardegedreven, komt samen met en rondom de patiënt tot stand, vindt plaats op de juiste plek en gaat over gezondheid in plaats van ziekte.

Om de groeiende zorgvraag te kunnen opvangen, moet deze passen binnen de beschikbare mensen en middelen. Passende zorg is daarmee ook arbeidsbesparende zorg. Partijen streven daarmee te voorkomen dat het nodig is om ‘harde’ pakketmaatregelen te nemen, zoals het niet meer uit de basisverzekering vergoeden van bepaalde vormen van zorg, ongeacht de indicatie of mate van effectiviteit van zorg.

Download hieronder de gehele versie van het IZA. Heb je geen tijd of zie je het niet zitten om 135 pagina’s door te lezen? Pak dan om 10.30 uur een bak koffie of thee en log in voor het webinar van De Eerstelijns. Dan praten Frank van Wijck en Bianca den Outer je in drie kwartier bij!