Community Abonneren
×

PRINSJESDAG! En: hoe integraal is het Integraal Zorgakkoord eigenlijk?

Mis het niet en meld je aan voor ons Prinsjesdag-webinar over het Integraal Zorgakkoord.

Hoe integraal is het Integraal Zorgakkoord? Meld je hier aan voor het webinar dat start om 10.30 uur op Prinsjesdag. Dit webinar wordt NIET opgenomen en zal ook niet terug te zien zijn. Dus wees erbij en mis het niet!

Pak een bak koffie of thee en ga er lekker voor zitten, dan praten Frank van Wijck, hoofdredacteur van De Eerstelijns en Bianca den Outer, uitgever, jou in drie kwartier bij over het Integraal Zorg Akkoord (en hoe integraal dat akkoord nu eigenlijk (niet) is! 

Het integraal zorgakkoord is afgelopen vrijdag enthousiast aangekondigd door Minister Ernst Kuipers. In het veld klinken andere geluiden, zoveel is inmiddels duidelijk! Dinsdagochtend op Prinsjesdag verzorgen wij een webinar waarin we een duiding geven over de inhoud van het Integraal Zorg Akkoord (IZA).

Wat gaat de uitwerking van het IZA betekenen voor de uitvoeringspraktijk van de eerstelijnszorg en het sociaal domein? Hoe moeten we de weigering van de huisartsen om het zorgakkoord niet te ondertekenen duiden? En vooral: wat betekent het IZA voor inwoners en verzekerden? Wat gaan zij merken van de uitwerking van het akkoord de komende jaren?