Community Abonneren
×

De veenbrand blussen

In de zorg dreigt een veenbrand te ontstaan, stelde Daan Dohmen in de oratie bij zijn benoeming tot hoogleraar digitale transformatie in de zorg aan de Open Universiteit. Om die veenbrand te kunnen blussen, is het zaak dat we (weer) voor elkaar gaan zorgen, verschillen omarmen en alleen behandelen als het zinvol is, stelde hij. De term ‘digitale dorpsdokter’ zorgde hierbij voor enige beroering onder een aantal huisartsen. Maar wie de oratie leest, krijgt een genuanceerd toekomstbeeld over de zorg waarin de ‘analoge’ huisarts juist een voorname rol speelt.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *