Community Abonneren
×

De podcast “De toekomst van de Eerstelijns” met Jos de Blok staat nu online!

Een nauwere samenwerking tussen wijkverpleging en huisartsen zou een hoop werkdrukproblemen oplossen, zegt Jos de Blok. Hij ziet veel dingen die voortkomen uit afstemming en coördinatie waar veel tijd in zit wat volgens hem veel beter opgelost kan worden. Er zijn de afgelopen 30 jaar veel taken opgeknipt; er zijn veel nieuwe functies gecreëerd. Dat betekent dat er steeds meer afstemming en overleg nodig is, waar veel tijd in komt te zitten. Tijd die beter besteed zou kunnen worden; je kunt je tijd immers maar 1 keer besteden.

Aflevering 12 van de podcast-serie “De toekomst van de Eerstelijns” staat online op Spotify en Soundcloud. In deze aflevering gaat Piet Hein Peeters in gesprek met Jos de Blok, oprichter van Buurtzorg.