Community Abonneren
×

KLEINE MAATJES is op zoek naar een locatiemanager

Staat leiderschap en teamontwikkeling hoog op jouw ranglijst, ben je een verbinder,
motivator en stressbestendig? Maak jij je graag hard voor kwalitatief goede zorg voor kinderen? En wil jij jouw ervaring, kennis en enthousiasme inzetten bij een organisatie waarbij daadwerkelijk het verschil wordt gemaakt in het leven van een ander?

Ben jij de duizendpoot die wij zoeken? Dan wordt het tijd dat wij kennismaken met elkaar, want wij zoeken een locatiemanager voor de locaties in Haarlem, Heemskerk en Krommenie.

Kleine Maatjes biedt medische kindzorg in combinatie met ontwikkelingsgerichte zorg. De verpleegkundige opvang, ontwikkelingsstimulatie en therapie wordt geïntegreerd gerealiseerd. Door optimaal aandacht te besteden aan alle ontwikkelingsgebieden van het kind wordt geprobeerd achterstand te voorkomen. Onze groepen in Haarlem en Krommenie bestaan uit maximaal 8-11 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. In Heemskerk zijn er maximaal 6-7 kinderen per middag.

Functieomschrijving
De locatiemanager draagt zorg voor heldere communicatielijnen en voor de uitvoering van een stimulerend en ontwikkelingsgericht personeelsbeleid als verantwoordelijk leidinggevende van de medewerkers binnen de locatie.

Je maakt deel uit van het managementteam en geeft direct leiding, coaching en ondersteuning aan kinderverpleegkundigen en pedagogisch medewerkers bij de realisatie van hun verantwoordelijkheden en onderhoudt relevante externe contacten.
Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van zorg en werkt ook regelmatig mee op de groep om de kwaliteit van zorg te waarborgen.

Wie ben jij
Je bent gemotiveerd om binnen de algemene beleidskaders, integraal beleid voor de locaties te ontwikkelen en levert een bijdrage aan de organisatieontwikkeling, o.a. door het initiëren en uitvoeren van projecten en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het strategisch (zorg) beleid van de organisatie. Je denkt actief na over mogelijke vernieuwingen en verbeteringen en bespreekt deze in het managementteam. Je stimuleert kinderverpleegkundigen en pedagogisch medewerkers tot een pro-actieve houding met betrekking tot probleemoplossend denken.

Je kan zelfstandig en naar eigen inzicht de werkzaamheden uitvoeren, aan de hand van hoofdlijnen waarbij voortgangsbewaking en prioriteitstellingen naar eigen inzicht plaats vindt, maar kan altijd terugvallen op het management team.

Functie-eisen

  • Een proactieve en positieve attitude, interesse in mensen en (kinder)verpleegkundige/pedagogische processen;
  • Een afgeronde relevante HBO-opleiding, bij voorkeur (kinder)verpleegkundige of pedagogisch hulpverlener;
  • Ervaring als leidinggevende (bij voorkeur bij een zorginstelling/kinderdagverblijf);
  • Relativeringsvermogen en een coachende manier van leiding geven.

Wij bieden

  • Een veelzijdige baan in een loyaal en fijn team waarin je je kennis en ervaring volop kunt inzetten;
  • Salaris afhankelijk van je werkervaring conform CAO Ziekenhuizen;
  • Daarnaast krijg je vakantiegeld van 8,33% en bouw je pensioen op via PFZW.

Voor meer informatie kun je van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur bellen naar 023-5407955 en vragen naar mevrouw N. Meeuwenburg of M. Maat. Je sollicitatie kun je mailen naar info@kleine-maatjes.nl, binnen twee weken krijg je hier een reactie op.

Kleine Maatjes – Heel gewoon en toch heel bijzonder!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *