Community Abonneren
×

Health Base en Digitalis bundelen hun krachten voor betere zorg

Stichting Health Base en Digitalis bundelen de krachten. De combinatie is voor beide partijen een logische stap in de realisatie van een breed expertisecentrum gericht op praktisch toepasbare kennisoplossingen voor (huis)artsen, apothekers en patiënten. Voor Digitalis, dat een zelfstandig onderdeel wordt van Health Base, is hiermee een toekomstbestendig perspectief gecreëerd. De innovatieve kennisoplossingen, zoals Prescriptor met het NHG Formularium, zijn hiermee ook voor de lange termijn geborgd richting de gebruikers. Voor Health Base is het samengaan een belangrijke verbreding van de positie als kennisinstituut binnen het domein van de huisartsenzorg.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren