Community Abonneren
×

Kerngezond in Vlissingen en Hulst

Het enkele jaren geleden in Vlissingen gestarte concept Kerngezond krijgt nu een vervolg in Hulst. Kernbegrippen zijn samenwerking tussen het medisch en sociaal domein, zorgvragen voorkomen en de zorg en ondersteuning slimmer organiseren. Het feit dat Kerngezond nu een onderdeel is geworden van de Zeeuwse Zorg Coalitie betekent dat het concept nu – in lijn met de doelstellingen in het compensatiepakket Wind in de zeilen en passend bij het regioplan voor het Integraal Zorgakkoord – in steeds meer gemeenten kan worden toegepast.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *