Community Abonneren
×

Makker, meer dan een kameraad

Een makker is een vriend of kameraad. Het is ook de naam van een organisatie in het zuiden van Nederland die zich richt op hulp aan mensen met een licht verstandelijke beperking, mensen met niet-aangeboren hersenletsel en anderen die een hulpvraag hebben. Deze hulp kan alle facetten van het leven beslaan zoals opvoeden, verslavingsproblematiek, sociale vaardigheidstraining, ondersteuning bij zelfstandig wonen, crisisopvang, hulp bij opvoeden en bestrijden van eenzaamheid. Onder andere door te leren hoe je vrienden maakt en vriendschap onderhoudt.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *