Community Abonneren
×

Samenwerkende Beroepsverenigingen Huisartsenzorg (SBHZ) bundelen hun krachten

Uitdagingen in de huisartsenzorg zijn er genoeg. Daarom trokken diverse beroepsverenigingen in de huisartsenzorg al een tijdje samen op om hun belangen te vertegenwoordigen. Nu hebben ze zich verenigd onder de naam Samenwerkende Beroepsverenigingen Huisartsenzorg (SBHZ). Het doel is om vanuit de gezamenlijkheid één krachtige stem te laten horen en zo de huisartsenzorg in Nederland te versterken. “Lastig was het niet om de acht aangesloten partijen bij
elkaar te krijgen”, vertelt Joost Dekker, verenigingsmanager van de Landelijke Vereniging POH-GGZ.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *