Community Abonneren
×

Bettr Health Group en Capturum Software Group lanceren samen Bettr Solutions voor innovatie in de gezondheidszorg

Bettr Health Group en Capturum Software Group hebben samen Bettr Solutions opgericht. Het doel van deze strategische samenwerking is om innovatie in de gezondheidszorg te transformeren door middel van slimme technologie. Bettr Solutions, een nieuw initiatief van de Bettr Health Group, bouwt voort op het succes van Bettr Finance, dat eerder dit jaar de activiteiten van Philips VitalHealth voortzette. Capturum Software Group is een internationaal snelgroeiend softwarebedrijf met ruim 150 medewerkers, vestigingen in meerdere landen en marktleider met het Intergrip platform.

In een tijd waarin de gezondheidszorg wordt geconfronteerd met steeds grotere uitdagingen, bundelen Bettr Health Group en Capturum Software Group hun marktkennis van de zorg en hun technologische expertise in Bettr Solutions. Hiermee willen ze gezamenlijk met behulp van slimme technologie en innovatieve softwareoplossingen de gezondheidszorg vooruit helpen.

Krachten bundelen

Arjan Karens, oprichter van Bettr Health Group en voormalig hoofd van de Benelux-organisatie van VitalHealth, geeft aan: “Samen met Capturum Software Group bundelen we krachten om de gezondheidszorg te versnellen. Onze kennis, ontwikkelpotentieel en ervaring, aangevuld met nieuwe technologie, vormen de basis voor ambitieuze doelen. Met gave projecten willen we ontwikkelaars inspireren om bij te dragen aan maatschappelijk relevante thema’s en te leren van sectoren die de zorg kunnen verrijken.”

Johannes Diepeveen, oprichter en CEO van Capturum Software Group, voegt toe: “Vanuit Capturum Software Group hebben we al langere tijd gezocht naar een unieke samenwerking in de zorg waarbij we directe kennis van het zorgveld kunnen combineren met onze ontwikkelingsexpertise. In Bettr Solutions hebben we niet alleen veel kennis en een breed netwerk binnen de gezondheidszorg, maar ook de ontwikkelingsexpertise en slagkracht om uitdagingen aan te gaan. Veel van de huidige zorgvraagstukken gaan over samenwerking, informatie delen en de ontwikkeling van software die daadwerkelijk patiënten en professionals ondersteunt. Met onze ervaring, met name in het Intergrip-platform, dat sinds 2005 een marktleidende positie heeft in Nederland en gebruikt wordt voor ketensamenwerking rondom jongeren en schoolverlaters, zijn we goed gepositioneerd om deze uitdagingen aan te pakken.”

Bettr Solutions vertegenwoordigt een spannende nieuwe ontwikkeling in de gezondheidszorg, waarbij twee organisaties hun krachten bundelen om innovatie en verbetering van zorgprocessen te stimuleren. Samenwerking en de inzet van slimme technologie zullen centraal staan in de inspanningen van Bettr Solutions om de gezondheidszorg te transformeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *