Community Abonneren
×

Een verlichtende aanpak in regio West-Brabant

In regio West-Brabant heeft het innovatieve project De Welbevinder haar eerste stappen gezet. Gedragen door Zorggroep Het Huisartsenteam, Gemeenten Etten-Leur en Zundert, en ondersteund door het Erasmus MC, afdeling huisartsgeneeskunde, streeft dit initiatief ernaar om de eerstelijnszorg en het sociaal domein op efficiënte wijze met elkaar te verbinden. Het doel is helder: inwoners voorzien van de juiste ondersteuning op de juiste plek. En dit is nodig gezien de aanzienlijke uitdagingen waarmee het Nederlandse zorgstelsel wordt geconfronteerd, zoals de toenemende zorgvraag en personeelstekorten.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *