Community Abonneren
×

Ik betaal nergens meer voor

Het is niet voor niets dat de Hoge Raad zich recent bezorgd uitte over autonomen, ‘kwetsbare burgers die verder wegzakken’. Het zijn mensen die de overheid of instanties niet vertrouwen, wat betekent dat ze moeilijk bereikbaar zijn voor hulp en bijsturing. Ook sociaal werkers ervaren dit. Er ontstaat een steeds verder groeiend verschil tussen mensen met een hoog en laag inkomen en opleidingsniveau. Ruimte voor een brede middenklasse lijkt steeds verder weg en daarmee worden de verschillen steeds groter. De recente overwinning van de PVV en de opkomst van een nieuwe partij met als naam ‘Nieuw Sociaal Contract’ spreken boekdelen.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *