Community Abonneren
×

Mentale fitheid ondersteunen met eHealth

Evie (eHealth voor iedereen) ondersteunt zorgprofessionals die werkzaam zijn in de huisartsenzorg, het sociaal domein en de generalistische basis-ggz in het succesvol toepassen van eHealth in hun dagelijks werk. Daarnaast stimuleert en faciliteert het individuen in hun eigen proces naar optimale mentale veerkracht. “We faciliteren een regionaal eHealthplatform waarop alle praktijken inclusief de poh’ers worden aangesloten.”

Evie biedt ook communicatiepakketten, voor de huisartsenzorg maar ook voor de aanpalende domeinen die een rol spelen in de ggz. “Waar nodig nodigen wij actief alle partijen in de ggz-keten uit om deel te nemen aan het platform”, zegt Van Kempen. “Dit om de bekendheid te vergroten en de patiënt ongeacht waar die zorg geniet hetzelfde platform voor zijn blended care te kunnen bieden.”

Nieuw binnen Evie is een domeinoverstijgende consultatiefuncties voor de huisartsenzorg, om ruggenspraak te kunnen houden met een andere aanbieder binnen de keten. “Bijvoorbeeld als de huisarts zich afvraagt of hij wel de juiste zorg op de juiste plek biedt als hij een patiënt in zorg neemt, of als hij twijfelt over een verwijzing”, verduidelijkt Van Kempen. “De dataveiligheid en financiële afhandeling zijn in deze functie geborgd. We faciliteren hiermee samenwerking in de ggz-keten, voegen zorgkracht toe aan de huisartsenzorg én zorgen dat patiënten niet onnodig op een verkeerde wachtlijst terechtkomen.”

Het hele artikel lezen? Download het hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *