Community Abonneren
×

Vol inzetten op gezondheid en digitale zelftriage om huisartsenzorg te ontlasten

De Visie eerstelijnszorg 2030 wint aan kracht als bij de concrete uitwerking ervan de techbedrijven worden betrokken die zich op de zorg richten en de retail, stelt Anthony Stigter, secretaris algemeen economisch beleid, gezondheid en zorg bij VNO-NCW & MKB Nederland.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

  1. Over welke huisartsbezoekers werd hier nagedacht. Rationeel functionerende personen of mensen met enige onzekerheid, emotie, subjectief en gevoelig? Met bekende of juist onbekende reacties in het gezond bestaan, die angst opwekt en als gevolg: niet vertrouwen op eigen oordeel en niet ontvankelijk voor angstreductie door extra ( digitale ) informatie? Dat maakt wel verschil, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *