Community Abonneren
×

Een fundamenteel nieuwe kijk op zorg en samenleving

In het rapport Samen leven, samen zorgen. Een andere kijk op toekomstbestendige zorg gaat het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA op zoek naar fundamentele alternatieven om samenleving en zorg in te richten. We verwachten te veel van de zorg, vindt auteur Gerard Adelaar. En blijven hangen in denken langs die lijnen is een heilloze weg.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

  1. Natuurlijk grotendeels eens met dit rapport, maar zo nieuw is deze kijk op de zorg niet. Het ZZ naar GG concept is al in 2003 (twintig jaar geleden dus!) bedacht. En het belang van zorgzame gemeenschappen komt naar mijn mening nog niet helemaal uit te verf. Zo klein is de beweging echt niet meer…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *