Community Abonneren
×

Contractering 2015

Het contracteringsproces is in volle gang. Maar hoe zit het nu precies? En als ik dan ga onderhandelen, wat heb ik dan voor opties? Daarom voor u en voor uw gehele netwerk een Eerstelijns special over contractering.

Het contracteringsproces is in volle gang. Maar hoe zit het nu precies? En als ik dan ga onderhandelen, wat heb ik dan voor opties? Daarom voor u en voor uw gehele netwerk een Eerstelijns special over contractering. 

De huisartsen- en multidisciplinaire bekostiging wordt per 2015 ingevoerd. De basis is het Eerstelijns akkoord van juli 2013. Bij de uitvoering geven zorgverzekeraars een eigen invulling aan de uitwerking. De Eerstelijns heeft zich verdiept in de inhoud en het proces en in samenwerking met De Eerstelijns advocaat een special Contractering 2015 uitgebracht. Deze mag vrij verspreid en gebruikt worden.