Community Abonneren
×

InEen positief over Miljoenennota 2020

InEen over de Miljoenennota.

Anoeska Mosterdijk, directeur van InEen, geeft in een reactie te kennen positief te zijn over de Miljoenennota 2020. Ze stelt: “Aandacht voor de regio past volledig in het beleid en de aanpak van InEen en InEen-leden. We zijn blij dat VWS de kracht van de regio erkent en gaat onderzoeken hoe belemmeringen voor doorontwikkeling van de regionale domein overstijgende samenwerking kunnen worden weggenomen en de organisatiekracht kan worden vergroot. We vinden het positief dat er nu bereidheid is om stimulerende maatregelen te treffen en regie te nemen, bijvoorbeeld door mogelijkheden voor domein overstijgende financiering of andere benodigde wijzigingen in het stelsel te verkennen. Dat is hard nodig, zo blijkt uit signalen die we krijgen van onze leden.”

Mosterdijk laat weten graag met VWS in gesprek te willen gaan over de uitwerking van deze beleidslijn. De volledige reactie is hier te lezen.

Meer lezen over InEen? Dat kan hier.