Community Abonneren
×

Hoog tijd voor een nieuwe woonpolitiek

Huisvesting is bij uitstek het onderwerp waarover Cody Hochstenbach met gezag kan spreken. Hij is niet alleen stadsgeograaf, maar is ook de auteur van Uitgewoond, waarin hij vol vuur beschrijft waarom het tijd is voor een nieuwe woonpolitiek. Wat het boek extra aan kracht laat winnen, is dat Hochstenbach er niet voor schuwt om persoonlijk te worden. Zijn woede over het woonbeleid van de afgelopen decennia is in iedere pagina voelbaar. Hij beschrijft wat het voor zijn persoonlijke woonsituatie en dat van zijn generatie en de daaropvolgende generaties betekent. Maar hij vertelt ook het relaas over zijn vader, die een periode van dakloosheid heeft meegemaakt en daarvan de rest van zijn leven de gevolgen heeft moeten dragen.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *