Community Abonneren
×

Bettr Finance continueert finance oplossing van Philips voor eerstelijn

Bettr Finance B.V. zet het gebruik van software van Philips VitalHealth voor declaratie en uitbetaling door. De oplossing ondersteunt zorggroepen, huisartsenpraktijken, huisartsenposten en andere zorgorganisaties met hun financiële processen voor declaratie en uitbetaling. Het platform stelt zorginstellingen in staat om het proces van declaraties en uitbetalingen volledig zelf te beheren. Het continueren van de oplossing is goed nieuws voor de huidige gebruikers, vooral zorggroepen en huisartsenpraktijken maken op dit moment gebruik van de oplossing. De initiatiefnemers achter Bettr Finance zijn geen onbekenden in de eerstelijnszorg en waren in een eerdere fase al betrokken bij deze softwareoplossing.

Arjan Karens, directeur van Bettr Finance B.V., is enthousiast: “Gebruikers zijn zeer tevreden met deze oplossing. Ons platform helpt huisartsenpraktijken en zorggroepen aantoonbaar in het terugdringen van administratief werk. In een tijd waarin de druk op de zorgsector alleen maar toeneemt, is het van essentieel belang dat zorginstellingen de juiste ondersteuning krijgen bij hun administratieve processen en uitbetaald krijgen op basis van de werkzaamheden die verricht zijn.  

Bettr Finance ziet veel mogelijkheden voor de doorontwikkeling van het financiële platform in de ondersteuning. Hiermee kunnen nieuwe vormen van traditionele én hybride zorg gedeclareerd worden. Samenwerking met een aantal toonaangevende klanten en partners zorgt ervoor dat de doorontwikkeling gebaseerd is op behoeften die afgestemd zijn op de ondersteuning van het primaire financiële proces.

Over Bettr Finance
Bettr Finance B.V. is onderdeel van de Bettr Health Group. Kijk voor meer info op www.bettr-finance.com Bettr Health Group is opgericht om met innovatieve oplossingen de zorg te ondersteunen met behulp van slimme technologie die professionals, patiënten en de instellingen ondersteunen in de toenemende uitdagingen in de zorg.