Community Abonneren
×

Abonneren op De Eerstelijns

De Eerstelijns richt zich op personen, bestuurders, beleidsmakers, zorgverzekeraars, overheden, vooruitstrevende zorgaanbieders, onderwijs, bedrijfsleven en financiers die werkzaam zijn binnen de eerstelijnszorg en het sociaal domein. De Eerstelijns geeft het overzicht van alle belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijnszorg. Via het magazine 6x per jaar, maar ook via de website, nieuwsapp, bijeenkomsten en congressen.

Ben jij werkzaam in de eerstelijnszorg of studeer je voor een beroep in de eerstelijnszorg? Dan kun je je gratis aanmelden via de button “online abonneren voor eerstelijnszorg professionals” hieronder Zodra je aangemeld bent, ontvang je inloggegevens en lees je via de app al onze artikelen EN ons digitale tijdschrift dat 6 keer per jaar verschijnt!

Ben je werkzaam in een andere sector, ben je een financier, verzekeraar of jurist, draag je de eerstelijnszorg een warm hart toe of ben je een toeleverancier in de eerstelijnszorg? Steun ons dan nu door voor het gereduceerde introductie bedrag van €70,- lid te worden van De Eerstelijns.
Klik op de button “abonneren voor niet-professionals” op onze website en betaal voor het eerste jaar geen €109,- maar slechts €70,-

Wanneer je via onderstaand menu aanmeldt, dan gaat jouw abonnement direct in en kun je gelijk inloggen in de app en online op onze website. Meld je vandaag nog aan!

Voor vragen over uw abonnement kunt u een mail sturen naar het secretariaat
via secretariaat@de-eerstelijns.nl

Toont alle 2 resultaten