Community Abonneren
×

Over De Eerstelijns

De Eerstelijns: platform voor strategie en innovatie.

De Eerstelijns is in 2009 gestart als magazine en online community voor de samenwerkende eerstelijns zorgaanbieder. Vanaf 2010 is de eerste website toegevoegd en zijn De Eerstelijns partners in het servicenetwerk opgenomen. In 2011 is het portfolio uitgebreid met congressen en bijeenkomsten als het Eerstelijns Transparantiecongres, Het Eerstelijns Gala en Het Eerstelijns Substitutiecongres. Ook is gestructureerde samenwerking met kennisinstituten als ZonMW, Jan van Es, NIVEL en Vilans aangegaan.

De lay out is in 2019 aangepast en de bladformule aangescherpt om de eerstelijns bestuurders, zorgaanbieders, private partijen en andere stakeholders nog beter van dienst te zijn en de ontwikkeling van de eerstelijnszorg te faciliteren. Een multidisciplinaire redactieadviesraad ondersteunt door het kritisch beoordelen van alle artikelen en (on)gevraagd advies over trends, ontwikkelingen en behoeften vanuit het werkveld van de eerstelijnszorg.

De Eerstelijns duidt het nieuws en ondersteunt de ontwikkeling van georganiseerde en geïntegreerde eerstelijnszorg in Nederland. In de byline staan de termen strategie en innovatie. Die dekken de lading van dit brede kennisplatform.

Uitgever jb Lorenz Opinie B.V.
Postbus 30223
3001 DE Rotterdam
Telefoon 010 3040186
www.de-eerstelijns.nl