Over De Eerstelijns

De Eerstelijns: platform voor strategie en innovatie.

De Eerstelijns is in 2009 gestart als magazine en online community voor de samenwerkende eerstelijns zorgaanbieder. Vanaf 2010 is de eerste website toegevoegd en zijn De Eerstelijns partners in het servicenetwerk opgenomen. In 2011 is het portfolio uitgebreid met congressen en bijeenkomsten als het Eerstelijns Transparantiecongres, Het Eerstelijns Gala en Het Eerstelijns Substitutiecongres. Ook is gestructureerde samenwerking met kennisinstituten als ZonMW, Jan van Es, NIVEL en Vilans aangegaan.

De lay out is in 2019 aangepast en de bladformule aangescherpt om de eerstelijns bestuurders, zorgaanbieders, private partijen en andere stakeholders nog beter van dienst te zijn en de ontwikkeling van de eerstelijnszorg te faciliteren. Een multidisciplinaire redactieadviesraad ondersteunt door het kritisch beoordelen van alle artikelen en (on)gevraagd advies over trends, ontwikkelingen en behoeften vanuit het werkveld van de eerstelijnszorg.

De Eerstelijns duidt het nieuws en ondersteunt de ontwikkeling van georganiseerde en geïntegreerde eerstelijnszorg in Nederland. In de byline staan de termen strategie en innovatie. Die dekken de lading van dit brede mediaplatform.

De Eerstelijns komt tot stand in samenwerking met InEen. De oplage bedraagt 6500 stuks en het blad verschijnt 8 x per jaar.

Uitgever jb Lorenz Opinie B.V.
Nieuwe Langeweg 109
3194 DC  HOOGVLIET
Telefoon 010 3040186
www.de-eerstelijns.nl

  1. Hallo, mijn naam is Jikky de Brock en werk als doktersassistente in Oost-Groningen.
    In Groningen ken ik de organisatie Elann, die nascholingen verzorgd voor alle mensen die in de eerstelijnsgezondheidszorg werken. Op hun site staan ook vacatures vermeld.
    Nu wil ik graag verhuizen naar Zuid-Oost Friesland/Noord-West Drente en zoek een baan in die regio.
    Kunt u mij vertellen of er voor Drenthe en Friesland soortgelijke organisaties als Elann bestaan?
    Hartelijk dank en vriendelijke groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *