Community Abonneren
×

KOH

KOH is hét kenniscentrum op het gebied van geaccrediteerde nascholing en taakherschikking in de eerste lijn. Wij willen goede zorg voor patiënten, zorg die toegankelijk is en betaalbaar blijft. Zorg voor patiënten door deskundige professionals die doen waar ze goed in zijn. Ook het Netwerk Palliatieve Zorg in Zuidoost-Brabant is bij KOH ondergebracht.

Hoe werken wij aan onze ambitie?

  • door het organiseren van nascholingen en congressen voor huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners en andere zorgverleners in de eerste lijn
  • door aan huisartsen, koepelorganisaties, overheid en anderen te laten zien hoe taakherschikking kan zorgen dat de patiënt op het juiste moment van de juiste zorgverlener de juiste zorg krijgt.
  • door in de palliatieve zorg zorgorganisaties en professionals uit Zuidoost-Brabant bij elkaar te brengen zodat ze samen nog betere zorg kunnen geven aan mensen in de palliatieve fase

Dat doen we samen met u

Een sterke eerste lijn krijgen we alleen door het sámen te doen. Wij betrekken professionals zoveel mogelijk bij onze activiteiten. Voor en door, dat staat bij KOH hoog in het vaandel. Of het nu gaat om nascholing, taakherschikking of palliatieve zorg. Wij luisteren naar onze doelgroepen om te weten wat hen beweegt. Maar wij werken ook samen met organisaties zoals huisartsenposten, zorggroepen, opleidingen, koepelorganisaties, zorgverzekeraars en de overheid.

KOH op TV

In juni 2022 was KOH te zien in het programma ‘Onderweg naar de regio’. Benieuwd naar wat we doen en waar we voor staan? Kijk dan het item terug.

Website: www.stichtingkoh.nl