Event Abonneren
×

Huisartsen Deventer en omstreken krijgen meer tijd voor de patiënt

De huisartsen van Huisartsencoöperatie Deventer en Omstreken (HCDO) krijgen meer tijd voor de patiëntenzorg. Het doel is zo de kwaliteit van de patiëntenzorg te verhogen in de omgeving van de patiënt. Om dit mogelijk te maken heeft HCDO driejarige contractafspraken gemaakt met zorgverzekeraar Eno. Gedurende de looptijd wordt gekeken of door deze kwaliteitsimpuls verwijzingen naar […]

PREMIUM
De huisartsen van Huisartsencoöperatie Deventer en Omstreken (HCDO) krijgen meer tijd voor de patiëntenzorg. Het doel is zo de kwaliteit van de patiëntenzorg te verhogen in de omgeving van de patiënt. Om dit mogelijk te maken heeft HCDO driejarige contractafspraken gemaakt met zorgverzekeraar Eno. Gedurende de looptijd wordt gekeken of door deze kwaliteitsimpuls verwijzingen naar de tweede lijn afnemen, en patiënten zich ondersteund voelen om gezondheidsvragen en -zorgen met meer zelfstandigheid te kunnen beantwoorden. De besparingen die dit project oplevert zal bepalend zijn of de module over 2,5 jaar gecontinueerd kan worden.
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.