Event Abonneren
×

Meer werkplezier met persoonsgerichte zorg

Werkdruk en bureaucratie nemen alsmaar toe in de huisartsenpraktijk. Toch valt het werk nog steeds zó te organiseren dat huisarts, doktersassistent en praktijkondersteuner er meer plezier in hebben én de patiënt zich beter gehoord en begrepen voelt. Persoonsgerichte zorg kan daaraan bijdragen.

PREMIUM
“Klopt”, zegt Leonie Tromp, huisarts-kaderarts hart- en vaatziekten van huisartsenpraktijk Horus in Tilburg. “Alle zorg behoort persoonsgericht te zijn. Die persoonsgerichte aanpak vormt zelfs de kernwaarde van ons vak als huisarts. Het betekent dat je verder kijkt dan alleen de klacht, maar dat je je ook afvraagt wat deze betekent voor deze patiënt in zijn context.”
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.