Event Abonneren
×

Migratieachtergrond zorgbestuurders een extra dimensie

Migratieachtergrond bij bestuurders en managers is een factor die een verrijking kan zijn voor de gezondheidszorg, stellen Him Vishnudatt en Sammy Peter.

PREMIUM
Him Vishnudatt is voorzitter raad van bestuur bij CaleidoZorg, een zelfstandig behandelcentrum voor algemene ambulante psychiatrie. Sammy Peter werkt als manager Manager binnen De Woenselse Poort, organisatie voor forensische zorg aan psychiatrische patiënten in de regio Eindhoven. Beiden emigreerden op jonge leeftijd naar Nederland: Vishnudatt uit Suriname en Peter uit Pakistan. De Eerstelijns vroeg de twee onder meer waarom andere culturen de Nederlandse gezondheidszorg inhoudelijk kunnen verrijken.
Verder lezen? U kunt dan hier inloggen om het gehele artikel te lezen.