Zorggroep Almere biedt extra ondersteuning aan groeiende groep ouderen in Almere

Als het moment daar is dat intensieve zorg of zelfs een verhuizing naar een woonzorgcentrum noodzakelijk is, dan kun je zomaar belanden in een wirwar van regels.

Verder lezen? Hier kunt u inloggen.

Persbericht

Indicaties, mogelijkheden voor wijkverpleging, dagbesteding, een noodplek voor een oudere die nu écht niet meer thuis kan zijn… het is niet makkelijk om hier wijs uit te worden als je niet precies weet hoe het in de zorg werkt. Zorggroep Almere biedt vanaf nu vanuit het KlantServicePunt extra ondersteuning om ouderen en hun familie bij te staan in deze moeilijke materie. En dat is nodig want Almere vergrijst en de roep om extra ondersteuning voor ouderen neemt daarom ook toe. Eén telefoonnummer en je wordt geholpen bij al je vragen: 036 545 4778.

Nieuw en heel fijn voor ouderen of hun mantelzorgers is dat zij nu ook zelf op onze website alle locaties met elkaar kunnen vergelijken. Zo ook de afmetingen van de verschillende appartementen in elk woonzorgcentrum. Daarnaast zijn alle locaties te bekijken via filmpjes die het gebouw tonen. Een heel handig overzicht in een fase van iemands leven die al complex genoeg is. Ook hebben wij een rekentool toegevoegd zodat direct inzichtelijk is wat het CAK (het Centraal Administratie Kantoor) hierbij aan eigen bijdrage vraagt.

Lees hier meer Eerstelijntjes.