1,5-daagse Masterclass Sociaal Domein voor de eerstelijnszorg

De Eerstelijns organiseert in samenwerking met de Academie Sociaal Domein de Masterclass Sociaal Domein.

1,5-daagse Masterclass Sociaal Domein voor de eerstelijnszorg
Verder lezen? Hier kunt u inloggen.

Voor wie?

De Masterclass is praktijkgericht en plaatst actuele ontwikkelingen op het snijvlak van de eerstelijnszorg en het sociaal domein in een helder kader. De Masterclass helpt om in de dagelijkse, regionale werkpraktijk ontwikkelingen in een context te zetten en grip te krijgen op en begrip te krijgen voor wat er speelt in de complexe wereld van het sociaal domein. Deze Masterclass is bedoeld en interessant voor bestuurders, maar zeker ook voor zorgprofessionals die werkzaam zijn in of nabij de eerstelijnszorg. Voorbeelden: gezondheidscentra, zorggroepen, huisartsenposten, koepel- en brancheorganisaties, thuiszorgorganisaties en regionale eerstelijnsorganisaties. De Academie Sociaal Domein faciliteert de Masterclass met haar online leerplatform.

Algemeen

Met de decentralisaties in 2015 is het zorg- en welzijnsdomein sterk veranderd. De Jeugdwet en de Wmo 2015 zijn wetgevingen die een grote beleidsvrijheid voor gemeenten bieden, waardoor zorg en ondersteuning overal anders georganiseerd lijken te worden. De effecten op de organisatie van eerstelijnszorg zijn groot. Op alle fronten. Daarnaast zien we dat het sociaal domein zich doorontwikkelt; in de scenario’s van het Rijk voor de komende landelijke verkiezingen staan diverse opties om meer taken te decentraliseren naar gemeenten. Het sociaal domein is dus voorlopig nog niet af!

Wat houdt de masterclass in?

Het eerste dagdeel van de masterclass volgt u online, in uw eigen tempo, wanneer het u schikt. U wordt aangesloten op het online platform van de Academie Sociaal Domein en hebt de mogelijkheid één-op-één uw vragen en dilemma’s voor te leggen aan de docent. De leerstof wordt op verschillende manieren aangeboden; we werken met whitepapers, interviews, webinars en filmpjes. Ook heeft u de mogelijkheid om op het platform in een beveiligde omgeving met uw medecursisten te sparren.

Op de tweede dag komen we (corona-proof) bij elkaar. Iedereen heeft dan dezelfde informatiepositie, waardoor we concreet aan de slag kunnen gaan met praktische casuïstiek. Zo verbinden we theorie met praktijk.

Wie is uw docent?

De Masterclass wordt begeleid door Bianca den Outer. Zij verzorgt al een aantal jaren deelsessies voor de eerstelijnszorg over het sociaal domein en heeft een zeer brede ervaring op strategisch, tactisch en operationeel niveau in en rond het sociaal domein. Zij is werkzaam voor ministeries, kennisinstituten en gemeenten, maar heeft ook veel ervaring met de dagelijkse werkpraktijk van de eerstelijnszorg.

Uw investering

Uw investering bedraagt 895 euro per persoon*. U volgt de masterclass een halve dag online via ons online leerplatform, inclusief één-op-één-coaching met uw docent. Daarna komen de deelnemers een dag bij elkaar om het theoretisch kader te verbinden met eigen casuïstiek. Studiematerialen, lunch en andere supplementen zijn inbegrepen in de prijs. Om een zo rijk mogelijk rendement mogelijk te maken, werken we in groepen van maximaal tien personen.

Kortingen*

Collegakorting. Als u en uw collega zich op dezelfde dag inschrijven, krijgt de tweede (en elke volgende) persoon een korting van € 100,- op de totale inschrijfkosten. Het factuuradres dient hetzelfde te zijn.
Groepskorting. Als u vijf personen gelijktijdig inschrijft, is de vijfde persoon gratis. Reeds ingeschreven personen kunnen geen deel uitmaken van de groepsaanmelding.

Reacties

Deelnemers hebben de Masterclass eerder beoordeeld met een 8. Enkele reacties:

  • Enthousiaste docent. Erg interessante informatie!
  • Mooi en eerlijk verhaal.
  • Lekker interactief, goed voor algemeen kader.
  • Echt supergaaf! Heeft zeker mijn visie gevormd!

Accreditatie voor diverse beroepsverenigingen is aangevraagd!


Inschrijfformulier Masterclass sociaal domein

Schrijf u direct in

Mijn (onze) voorkeur gaat uit naar: *

Deelnemer 1

Deelnemer 2

Deelnemer 3

Custom HTML:

Deelnemer 4

Custom HTML:

Deelnemer 5

Facturatie gegevens

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *