Community Abonneren
×

Seniorensport vraagt om experts!

Vrijwel dagelijks is te lezen in de media hoe belangrijk bewegen is voor de doelgroep 60+, gekoppeld aan een gezonde leefstijl en sociale contacten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat bewegen verouderingsprocessen vertraagt en dat het belangrijk is fysiek actief te blijven om kwaliteit van leven te behouden.

PREMIUM Seniorensport vraagt om experts!

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

  1. Ik ben sportinstructeur voor GALM en MBvO in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht. Wanneer jullue stageplekken nodig hebben voor deelnemers uit deze regio, kan u hen doorverwijzen naar mij. Ik vond het voor mijzelf leerzaam maar vindt het ook enorm leuk om nieuwe docenten kennis te laten maken met deze doelgroep.

  2. Ik hoop dat de nieuwe opleidingen dit jaar doorgang mogen vinden. Mijn mogelijke stagiaire zit hierop al sinds september te wachten. Ondanks alles heeft ze in beperkte zin al kennis mogen maken met mijn groepen. Ook hebben wij een beweegboekje met sport en spel suggesties voor de zelfstandig wonenden ouderen gemaakt. Digitaal is niet iedereen te berijken in deze tijden. Dit werd goed onvangen. Dit paketje wordt als prijs in het KBO blad ONS brabant voor maart 5x weggegeven. We blijven hopen op betere tijden en doen verder ons best. Veel succes collega’s lesgever.

Comments are closed.