Community Abonneren
×

COVID-19-vaccinatie bleek toch echt anders dan griepvaccinatie

Toen duidelijk werd dat er Covid-19-vaccins in aantocht waren, stond Stichting Nationaal Programma Grieppreventie (SNPG) direct in de startblokken om de rol van de huisartsen in de vaccinatiecampagne te faciliteren. SNPG is de uitvoeringsorganisatie waar de huisartsen en zorgorganisaties hun vaccins voor de griep en pneumokokkenvaccinatiecampagne bestellen en waar zij hun hiermee samenhangende declaraties indienen. […]

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

  1. Dit artikel laat zien hoe snel een nieuwe situatie onderschat wordt. Met weinig inspanning is door een business architect in een team van ervaringsdeskundigen helemaal aan het begin van het nieuwe initiatief in te schatten hoe groot de uitdagingen zijn bij de nieuwe leveringslijn.

Comments are closed.