Community Abonneren
×

Evie aanwezig bij de Slimme Zorg Estafette

Bij Evie is de cliënt altijd ons uitgangspunt. Met Evie willen we hem of haar in staat stellen zelf aan de slag te gaan. Waar nodig, uiteraard in combinatie met de kennis en kunde van een zorgprofessional. We geloven daarbij in een methodische aanpak van de implementatie, aangevuld met een goede service en ondersteuning voor […]

Bij Evie is de cliënt altijd ons uitgangspunt. Met Evie willen we hem of haar in staat stellen zelf aan de slag te gaan. Waar nodig, uiteraard in combinatie met de kennis en kunde van een zorgprofessional. We geloven daarbij in een methodische aanpak van de implementatie, aangevuld met een goede service en ondersteuning voor de professionals en cliënten. 
 
In de onderstaande video neemt e-healthadviseur Thijs van Stratum je verder mee in onze missie en aanpak. Waarom is Evie ontstaan? Wat is Evie’s missie? En hoe werken we toe naar deze missie?  
POH-GGZ Natasja Klein-Suijkerbuijk vertelt hiernaast over haar werkwijze en hoe Evie binnen deze werkwijze bijdraagt aan een optimale cliëntreis.  
 
Wil jij meer weten over het e-healthplatform van Evie, welke is ontstaan in samenwerking met Minddistrict? Tijdens de Slimme Zorg Estafette organiseren we diverse demo’s waarvoor jij je als zorgprofessional kunt aanmelden. Aanmelden kan via de volgende link: https://lnkd.in/d-uwrR5f