Community Abonneren
×

Inspiratie event Hybride Zorg I voor huisartsen en praktijkmanagers I 13 april 2023

Om de toegankelijkheid van huisartsenzorg te borgen is er verandering nodig. Daar lijkt bijna iedereen het inmiddels wel over eens. Huisartsen en praktijkmedewerkers zijn nu al overbelast. Hoe moet dat straks? Als het personeelstekort nog meer oploopt en de vraag naar chronische en complexe zorg nog meer toeneemt.

Tijdens een interactieve avond nemen we u mee op een inspiratietour met sprekers die vanuit diverse perspectieven hun visie delen op deze uitdagingen. Dit evenement gaat over kansen zien en benutten. Waar u de volgende dag al mee aan de slag kunt.

Details en aanmelden
Donderdag 13 april 2023
17.30 – 21.00 uur
Verkadefabriek, ’s-Hertogenbosch
Klik op de knop hieronder om het volledige programma te bekijken en jouw aanmelding.

Achtergrond
Er is al zoveel mogelijk. Nieuwe oplossingen liggen voor het grijpen. Maar hoe zorgen we er samen voor dat we deze innovaties optimaal benutten? Hoe kan hybride zorg, een mix van traditionele (fysieke) zorg en digitale zorg, een bijdrage leveren aan een toekomstbestendige huisartsenpraktijk. Met tevreden huisartsen en tevreden patiënten als resultaat? Dat is de centrale vraag die we elkaar stellen tijdens dit event.
Deze bijeenkomst is geaccrediteerd met 2 punten