Community Abonneren
×

Kosteloze online masterclass “samenwerken in de wijk” op 20 juni 2023 van 16.00 uur – 18.00 uur

Heeft u een rol in het opzetten van de samenwerking in de wijk? Bent u werkzaam als praktijkmanager of wijkmanager vanuit een huisartsenpraktijk of zorggroep, of bent u vanuit het sociaal domein betrokken bij het opzetten van een samenwerking in de wijk? Dan geeft deze masterclass u mogelijk extra handvatten.

De Gezondheidscentra Zuid Nederland (GZN) vormen tezamen een ondernemende netwerkorganisatie van meerdere grotere gezondheidscentra. Door pragmatisch samenwerken, slagen zij er in de samenwerking tussen meerdere partijen te stimuleren in de wijk. Hoe de GZN dat precies aanpakt en welke inzichten worden verworven, deelt het netwerk graag met u. Graag kijken we ook naar goede voorbeelden uit andere regio’s in het land. Door elkaar te ontmoeten, versterken lokale en regionale samenwerkingsverbanden. 

Doel van het programma
– Inzicht in wat wijksamenwerking is en hoe wijkmanagement zich verhoudt tot praktijk en regiomanagement.
– Het verkrijgen van een goed beeld van belangrijke ontwikkelingen rond wijksamenwerking.
– Een inzicht in het belang van presentie in de wijk middels een inkijkje in de wijze waarop de samenwerking tussen wijk- en regiomanagement wordt vormgegeven aan de hand van praktijkvoorbeelden. Een kijkje in de keuken van Geldrop Mierlo, Bergen op Zoom en Kerkrade. 
– Discussie en reflectie op de praktijkvoorbeelden dragen bij aan de ontwikkeling van een persoonlijke of regionale visie op samenwerken in de wijk.

Meer weten? Download dan het programma!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *