Community Abonneren
×

Symposium ‘Obesitaszorg in Groot-Amsterdam’

Op dinsdag 30 mei organiseren we samen met het Obesitas Centrum Amsterdam een geaccrediteerd symposium ‘Obesitaszorg in Groot-Amsterdam in het OLVG West’. Ben jij zorgverlener en wil je meer leren over obesitas(zorg)? En ben je benieuwd wat het Zorgpad Obesitas voor jouw patiënten kan betekenen? Meld je dan hieronder aan!

Programma

We hebben een vol programma dat om 18.00 uur start (17.30 uur ontvangst) en waarbij een buffet wordt geserveerd. Ook is er naderhand ruimte voor een borrel.  Een van de onderdelen van het programma is de ronde tafeldiscussie  met als thema: ‘Hoe creëren we optimale transmurale obesitaszorg’? Ook komen de volgende onderwerpen deze avond aan bod:

  • Obesitas in de eerste lijn
  • Obesitas bij kinderen
  • Medicamenteuze therapie
  • Bariatrische chirurgie
  • Zorgpad Obesitas
  • Ervaringsdeskundige aan het woord

Sprekers
De volgende sprekers leveren gedurende de avond een bijdrage aan het programma: Gordon Oron (huisarts), Dr. Meeike Kusters (kinderarts), Dr. Felix Kreier (kinderarts), Dr. Mirjam Lips (internist), Dr. Pim van Rutte (trauma- en bariatrisch chirurg), Sameh Gabriel (diëtist en leefstijlcoach) en Lenny Appel (psycholoog).

Aanmelden
Meld je aan via onderstaande knop. Voor vragen kun je ons bereiken via info@ksyos.nl of 020-6000060

Accreditatie 
Voor de webinar is accreditatie aangevraagd voor huisartsen en praktijkondersteuners.