Community Abonneren
×

Robbert Huijsman

Robbert Huijsman

Terug naar de congres pagina

Robbert houdt van professionele organisaties zonder veel ‘lagen’. Vanuit passie en ambitie leid en coacht hij energiek en ontwikkelgericht bij complexe ontwikkelings- en veranderopgaven in de zorg. Zijn persoonlijke drijfveer als gepassioneerd visionair en resultaat gedreven innovator is samenhangende en vraaggerichte (netwerk)zorg voor kwetsbare ouderen, met name bij dementie. Onder het motto “zichtbaar beter” streeft hij naar hogere kwaliteit van zorg en leven.

Als resultaatgericht bestuurder weet Robbert managers en professionals uit verschillende disciplines te inspireren tot samenwerking en vernieuwing, bijvoorbeeld bij het realiseren van nieuwe combinaties van wonen, zorg en welzijn. Daarbij combineert hij inzichten uit verander- en transitiemanagement, strategische marketing en bedrijfskundige concepten voor de inrichting en besturing van zorgprocessen.

Robbert is een dynamische en veelzijdige innovator met een krachtige uitstraling. Hij is een conceptueel, analytisch en creatief “doenker” (denken én doen) die een klantgedreven visie en strategische koers vertaalt naar de concrete praktijk. Met deze bagage wil hij toegevoegde waarde leveren als geaccrediteerd bestuurder in de (dementie)zorg. Ook als toezichthouder heeft hij veel ervaring met complexe, professionele organisaties van middelgrote tot grote omvang.