Event Abonneren
×

Jij vraagt, wij draaien! Interactieve videoreeks: Domein Overstijgend Samenwerken

Begin augustus heeft de eerste inspiratiesessie van community Channel De Eerstelijns plaatsgevonden. Tijdens de inspiratiesessie is naar voren gekomen dat er een grote behoefte bestaat om meer informatie te verkrijgen over domein-overstijgend samenwerken.

De Academie De Eerstelijns organiseert hierom een reeks videosessies met het thema: Domein-overstijgend Samenwerken. Op 2 september is de eerste sessie. De leden van de Academie Sociaal Domein sluiten wij ook graag aan en hebben wij hierom ook uitgenodigd deel te nemen aan deze videoreeks

Elke maand zal er een nieuwe gast aansluiten in deze videoserie. Tijdens de videosessies gaan onze gasten in gesprek met onze oprichter van jb Lorenz en uitgever van De Eerstelijns, Bianca den Outer. 

Onze tafelgasten zijn werkzaam in de eerstelijnszorg of het sociaal domein. Op die manier nemen we jou mee in de wereld van domein overstijgend samenwerken. We geven je zicht op de uitdagingen en kansen die het met zich meebrengt.

We trappen de videosessie af met Huisarts Marcel Kerkhoven van huisartsenpraktijk Meidoorn op donderdag 2 september om 14:00 uur.

Ben jij er ook bij?!