Community Abonneren
×

Derde deel van de gratis interactieve videoreeks Domein Overstijgend Samenwerken

Domeinoverstijgend samenwerken, hoe doe je dat? In deze videoserie over dit onderwerp nemen wij jou mee samen met tafelgasten. Deze maand met: Liesbeth Preller, specialist Fit&Gezond van Kenniscentrum Sport en Bewegen

De Academie De Eerstelijns organiseert een reeks videosessies met het thema “domein-overstijgend samenwerken”. Na een succesvolle eerste videosessie met huisarts Marcel Kerkhoven en een tweede videosessie met Astrid Nielen, voorzitter van AJN , vindt op 4 november a.s. de derde sessie plaats.

De tafelgast van deze maand is Liesbeth Preller, Specialist Fit & Gezond van het Kenniscentrum Sport en Bewegen. Met Liesbeth gaan we het gesprek aan over bewegen. Sport en bewegen hebben veel verschillende positieve effecten. Maar als je mensen wilt doorverwijzen naar sport- en bewegen, waar vind je dan dit sport- en beweegaanbod? En wat is de functie van een buurtsportcoach en hoe kan je met de buurtsportcoach samenwerken?  Het belooft een boeiende sessie te worden!

Elke maand sluit er een nieuwe gast aan in deze videoserie. Tijdens de videosessies gaan onze gasten in gesprek met Bianca den Outer. Onze tafelgasten zijn werkzaam in de eerstelijnszorg of het sociaal domein. Op die manier nemen we jou mee in de wereld van domein overstijgend samenwerken. We geven je zicht op de uitdagingen maar ook de kansen die domeinoverstijgend samenwerken met zich meebrengt.