Community Abonneren
×

Gesloten jeugdzorg is schadelijk voor kinderen

De praktijk van de gesloten jeugdzorg is voor de doorsnee Nederlander een goed bewaard geheim. Sinds hij weer “buiten” is ziet Jason Bhugwandass het als zijn missie om meer bekendheid te geven aan gesloten jeugdzorg. Sinds de over hem gemaakte documentaire “Jason” is Jason Bhugwandass het boegbeeld van de strijd tegen de gesloten jeugdzorg in Nederland. Stichting Het Vergeten Kind wijdde begin februari haar jaarlijkse campagne aan zijn missie. Dat deed ze onder meer met een oproep via landelijke media om het opsluiten van onschuldige kinderen met forse trauma’s en complexe problematiek te stoppen. De petitie is bijna 130.000 keer getekend.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren