Community Abonneren
×

Bekostiging verzekerde zorg steeds meer onder druk

De fysiotherapiesector is een belangrijke discipline binnen de gezondheidszorg, maar staat voor een aantal grote uitdagingen. Doordat fysiotherapie vanuit de basisverzekering beperkt wordt vergoed, is een steeds grotere groep Nederlanders hiervoor namelijk niet aanvullend verzekerd. Dat geldt voor ruim vier miljoen mensen. De vraag naar fysiotherapie neemt de komende jaren naar verwachting flink toe. Tegelijkertijd kampt de sector met veel uitstroom. Om aan de stijgende zorgvraag te kunnen voldoen, neemt de schaalvergroting in de sector toe.

PREMIUM

Het hele artikel lezen?
Login om het hele artikel te lezen

Geen account? abonneer gratis!

Abonneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *