Event Abonneren
×

HealthConnected

Bij HealthConnected geloven wij dat iedereen die zorg nodig heeft adequaat en snel moet kunnen worden geholpen. Zorgverleners moeten in staat zijn dit zonder beperkingen te doen, zodat de zorgvraag zo goed mogelijk kan worden behandeld.
Hierbij draait het om verbinding; hetgeen de kern is van onze naam en hetgeen wat wij doen.

Wij faciliteren de verbinding tussen alle betrokkenen bij een zorgvraag, zoals bovenal de patiënt en de huisarts, maar ook andere zorgverleners werkzaam in de eerstelijnszorg.
Dit doen we door onze kennis van de zorg en IT-software te combineren. De software van HealthConnected is gebaseerd op de kerngedachte “the right tool for the right job”; ons platform bestaat uit APIs en services die elk een eenduidige functie vervullen. Verbindingen leggen met andere systemen is hierdoor zeer efficiënt te realiseren. Op deze manier zijn we niet gebonden aan een vast framework en zijn we in staat aan verschillende vragen van onze klanten en partners te voldoen.

HealthConnected bouwt verbindende software waarmee eerstelijnszorgmedewerkers in staat zijn beter te verbinden met hun patiënten.

Hebt u een vraag? Stuurt u dan een e-mail naar info@healthconnected.nl

HealthConnected
Helderseweg 54F
1817 BB Alkmaar
Telefoonnummer: 085 – 77 33 070