Community Abonneren
×

De Eerstelijns-app: waardevolle aanvulling magazine

De Eerstelijns lanceert een eigen app! Download deze in de app store van Apple of Google.

De Eerstelijns-app: waardevolle aanvulling magazine

Met de introductie van een app laat De Eerstelijns zien een laagdrempelig kennisplatform te zijn voor strategie en innovatie in de eerste lijn. Een platform dat iedereen verbindt die in en rondom de eerstelijnsgezondheidszorg werkt én die professioneel met die eerste lijn te maken heeft, stelt uitgever Bianca den Outer.

Ontwikkelingen nú

Voor een tijdschrift ga je zitten met een kop koffie, en trouwe lezers van De Eerstelijns weten dat ze daarin niet teleurgesteld worden. Het magazine biedt relevante verdieping over de eerstelijnsgezondheidszorg. “Dat is belangrijk voor iedereen die in de eerste lijn werkt en iedereen die in zijn werk met eerstelijnsgezondheidszorg te maken heeft”, stelt Den Outer, “zowel de tweede lijn als het sociaal domein. Maar in de vaart der volkeren wil je ook op de hoogte gehouden worden van alles wat zich nu in die zorg afspeelt. Dat kan niet met een tijdschrift, zelfs niet als het wekelijks verschijnt. Daarom introduceren we naast het tijdschrift en de website nu ook een app.”

Belangrijk

Ze vervolgt: “Voor veel andere sectoren van de zorg bestond een dergelijke nieuwsvoorziening al, maar voor de eerstelijnszorg nog niet. Gelet op de grote en snelle ontwikkelingen in de zorg – waarin de eerste lijn een steeds belangrijkere rol gaat spelen – was het wel belangrijk dat die er kwam.”

Ook sociaal domein

De app is niet alleen belangrijk voor de professionals in de eerste lijn zelf, benadrukt Den Outer, maar ook voor professionals in de andere zorgdomeinen die met die eerste lijn te maken hebben. “Feitelijk iedereen die in de zorg en het sociaal domein werkt dus”, zegt ze. “En met deze app ontsluiten we real time nieuws over de ontwikkelingen in de eerstelijnszorg nu op een heel laagdrempelige manier voor ze. Of ze nu hun telefoon of tablet bij de hand hebben, de app is any device beschikbaar voor ze, zowel voor Apple als Android.”

De Eerstelijns-app

Behalve nieuws biedt de app van de Eerstelijns ook alle edities van het tijdschrift vanaf januari 2019. Dankzij de eenvoudige zoekfunctie kan de lezer direct alle gepubliceerde artikelen vinden over voor hem relevante onderwerpen, bijvoorbeeld huisartsenposten of spoedzorg.

Download de app in jouw appstore.
Nog geen abonnee van De Eerstelijns? Klik hieronder om een abonnement af te sluiten. Dit kan al vanaf € 24,99.

  1. mooie ontwikkeling in digitale eerstelijn gezondheidszorg

Comments are closed.