Community Abonneren
×

Videosessie domeinoverstijgend samenwerken: in gesprek met Cheverny Knoope, POH Financiën

De Academie De Eerstelijns organiseert samen met de Academie Sociaal Domein een reeks videosessies met het thema “domein-overstijgend samenwerken”. Elke maand sluit er een nieuwe gast aan in deze videoserie. Tijdens de videosessies gaan onze gasten in gesprek met Bianca den Outer. Onze tafelgasten zijn werkzaam in de eerstelijnszorg of het sociaal domein. Op die manier nemen we jou mee […]

App Eerstelijns

De Academie De Eerstelijns organiseert samen met de Academie Sociaal Domein een reeks videosessies met het thema “domein-overstijgend samenwerken”. Elke maand sluit er een nieuwe gast aan in deze videoserie. Tijdens de videosessies gaan onze gasten in gesprek met Bianca den Outer. Onze tafelgasten zijn werkzaam in de eerstelijnszorg of het sociaal domein. Op die manier nemen we jou mee in de wereld van domein overstijgend samenwerken. We geven je zicht op de uitdagingen maar ook de kansen die domeinoverstijgend samenwerken met zich meebrengt.

De tafelgast van deze maand is Cheverny Knoope, POH Financiën bij gezondheidscentrum Lijn 2 in Rotterdam. Met Cheverny Knoope gaan we het gesprek aan over haar hulp aan cliënten bij het vinden van hun weg binnen het sociaal domein, maar hoe is de rol van POH-F eigenlijk te organiseren? Wat is de opbrengst van dit initiatief voor de gemeente maar ook voor de huisarts? 

Het belooft een boeiende sessie te worden! Wil je alvast voorbereid zijn? Ben jij er ook bij?! De sessies duren 3 kwartier waarbij het tempo hoog en energiek ligt! Aanmelden kan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *