Community Abonneren
×

19 januari 2024 | 1-daagse Masterclass Sociaal Domein voor de eerstelijnszorg. Nu inclusief IZA en GALA!

De Masterclass helpt om in de dagelijkse, regionale werkpraktijk ontwikkelingen in een context te zetten en grip te krijgen op en begrip te krijgen voor wat er speelt in de complexe wereld van het sociaal domein.

INVESTERING: €895,- PER PERSOON

Voor wie?

De Masterclass is praktijkgericht en plaatst actuele ontwikkelingen op het snijvlak van de eerstelijnszorg en het sociaal domein in een helder kader. We gaan dus zeker ook aan de slag met het GALA (het Gezond en Actief Leven Akkoord) en het IZA en alles wat daarmee samenhangt.

De Masterclass helpt om in de dagelijkse, regionale werkpraktijk ontwikkelingen in een context te zetten en grip te krijgen op en begrip te krijgen voor wat er speelt in de complexe wereld van het sociaal domein. Deze Masterclass is bedoeld en interessant voor bestuurders, maar zeker ook voor zorgprofessionals die werkzaam zijn in of nabij de eerstelijnszorg. Voorbeelden: gezondheidscentra, zorggroepen, huisartsenposten, koepel- en brancheorganisaties, thuiszorgorganisaties en regionale eerstelijnsorganisaties.

Algemeen

Met de decentralisaties in 2015 is het zorg- en welzijnsdomein sterk veranderd. De Jeugdwet en de Wmo 2015 zijn wetgevingen die een grote beleidsvrijheid voor gemeenten bieden, waardoor zorg en ondersteuning overal anders georganiseerd lijken te worden. De effecten op de organisatie van eerstelijnszorg zijn groot. Op alle fronten. Daarnaast zien we dat het sociaal domein zich doorontwikkelt; in de scenario’s van het Rijk staan diverse opties om meer taken te decentraliseren naar gemeenten. Het sociaal domein is dus voorlopig nog niet af!

Wat houdt de masterclass in?

Tijdens maar ook vóór deze masterclass krijg je op verschillende manieren informatie aangeboden; we werken met whitepapers, interviews, webinars en filmpjes. We gaan aan de slag met jouw praktische casuïstiek en dilemma’s. Zo verbinden we theorie met praktijk.

Wie zijn de docenten?

De Masterclass wordt begeleid door Warner Admiraal en Jessica Aarnink. Zij verzorgen al geruime tijd deelsessies voor de eerstelijnszorg over het sociaal domein en hebben een zeer brede ervaring op strategisch, tactisch en operationeel niveau in en rond het sociaal domein. Zij zijn werkzaam voor ministeries, kennisinstituten en gemeenten, maar hebben ook veel ervaring met de dagelijkse werkpraktijk van de eerstelijnszorg.

De investering

De investering bedraagt €895 per persoon. De masterclass heeft een duur van twee dagdelen. Studiematerialen, lunch en andere supplementen zijn inbegrepen in de prijs. Om een zo rijk mogelijk rendement mogelijk te maken, werken we in groepen van maximaal tien personen.

De locatie en wanneer

De Eerstelijns organiseert deze masterclass op onze nieuwe trainingslocatie in Breda op 19 januari 2024.

Reacties

Deelnemers hebben de Masterclass eerder beoordeeld met een 8. Enkele reacties:

  • Enthousiaste docent. Erg interessante informatie!
  • Mooi en eerlijk verhaal.
  • Lekker interactief, goed voor algemeen kader.
  • Echt supergaaf! Heeft zeker mijn visie gevormd!

Inschrijfformulier Masterclass sociaal domein

Schrijf je direct in

Ik meld mij aan voor:

Deelnemer 1

Aanhef (Deelnemer 1) *
Kies uw trainingsdatum

Deelnemer 2

Aanhef (Deelnemer 2)

Deelnemer 3

Aanhef (Deelnemer 3)

Deelnemer 4

Aanhef (Deelnemer 4)

Deelnemer 5

Aanhef (Deelnemer 5)

Gerelateerde berichten