Community Abonneren
×

Medicinfo

Wat als uw praktijk overbelast raakt, collega’s ziek thuis zijn of er te weinig tijd is voor de patiënten die meer complexe zorg vragen?

De eerstelijnszorg kent forse uitdagingen. Hybride zorg biedt daarvoor een oplossing, waarbij de reguliere zorg wordt aangevuld met zorg op afstand. Met ons medisch team faciliteren wij hybride zorg middels een variatie aan digitale diensten. Uw patiënten stellen hun zorgvraag digitaal aan ons medisch team en ontvangen een deskundig en persoonlijk advies. Via chat en beeldbellen. De eigen huisarts ontvangt daarvan altijd een overdracht. Lees meer over onze visie op hybride zorg via Medicinfo, De toekomst van de eerstelijnszorg is hybride

Zorg moet deskundig en persoonlijk zijn, ook op afstand.
Met ons medisch team bieden wij altijd een deskundig en persoonlijk antwoord op alle zorgvragen. Dit team bestaat uit BIG geregistreerde verpleegkundigen, specialisten en huisartsen, die al jaren ervaring hebben met het verlenen van digitale zorg. Zij staan altijd klaar om u en uw patiënten van dienst te zijn.

Benieuwd hoe hybride zorg uw praktijk of post kan ondersteunen? In de whitepaper leest u alles over de mogelijkheden van hybride zorg. Download het whitepaper of check voor meer informatie onze website.

Direct meer weten over de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op.
E: info@medicinfo.nl

Tel: 013 594 2155

Doctor Anton Philipsweg 31
5026 RK Tilburg